loader

Hey you!

Ανοιξιάτικη διακόσμηση τραπεζιού

10 Apr 2023

Ανοιξιάτικη διακόσμηση τραπεζιού
Άνοιξη σημαίνει ζωηρά ,έντονα χρώματα και λουλούδια! Για να έρθει και σε εσένα  η άνοιξη στο σπίτι σου πρέπει να ντύσεις την τραπεζαρία και την κουζίνα σου αναλόγως.
Το Katsochishome.gr θα βοηθήσει να αλλάξεις την διάθεση σου με την αλλαγή της κουζίνας σου. Όσο πιο έντονα είναι τα χρώματα και οι μυρωδιές στον χώρο τόσο περισσότερο διεγείρουν τις αισθήσεις  μας. Η τραπεζαρία είναι ο πρώτος χώρος που μπορείς ευκολά να διεγείρεις όλες τις αισθήσεις σου και να ανανεωθεί ο χώρος σου.
Από τραπεζομάντηλο μέχρι τις πετσέτες φαγητού , στο άρθρο θα βρείτε συμβουλές που θα φέρουν  νέα πνοή και ζωντάνια στο τραπέζι σας.
Τραπεζομάντηλο
Πρώτη επιλογή σου θα πρέπει να είναι τα φλοραλ σχέδια που εκτός ότι είναι τάση την φετινή χρονιά , φέρνουν ζωντάνια και αναδεικνύουν το στυλ όλου του χώρου.
Ακόμα και αν δεν επιλέξεις floral γιατί δεν είναι το στυλ σου μπορείς να επιλέξεις ένα τραπεζομάντηλο χωρίς πολλά σχέδια αλλά να το διακοσμήσεις με διαφορά διακοσμητικά όπως ένας ξύλινος/ψάθινος δίσκος  ή ένα μονόχρωμο βάζο που θα γεμίσετε με λουλούδια για να δώσουν ένταση στον χώρο.
Tip: Τα floral σχέδια να τα συνδυάζετε με μονόχρωμα διακοσμητικά για να κάνουν αντίθεση με την πολυχρωμία του τραπεζομάντηλου και να ισορροπήσουν το αποτέλεσμα.
Μια πρόταση που είναι πλέον must και την προτείνει η ομάδα Katsochishome.gr είναι ο συνδυασμός τραβέρσας με σούπλά. Επιλέξτε χρώματα και σχέδια που να ταιριάζουν με το υλικό του τραπεζιού σας και δώστε άλλη όψη στην τραπεζαρία σας! Μπορείτε να κάνετε φοβερούς συνδυασμούς όπως μονόχρωμες τραβέρσες και έντονα σουπλά ή κλασικά boho σκηνικά με μπεζ με μαύρες πινελιές τραβέρσες συνδυασμένες με ψάθινα μπεζ σουπλα.
Όμως τώρα που πλησιάζει το Πάσχα  θα θέλαμε να δώσουμε λίγο χρώμα μες στον χώρο οπού θα συνδυάζαμε μια φλοραλ τραβέρσα με μονόχρωμα σουπλα είτε με έντονο χρώμα για αντίθεση είτε με γήινο χρωματισμό για τους μη τολμηρούς που θέλουν κάτι «ήσυχο».

Τραπέζι κήπου
Όσο πλησιάζουν οι μέρες του Πάσχα , οι νοικοκυρές αναζητούν ιδέες για την διακόσμηση του τραπεζιού στον κήπο τους. Γιαυτό είναι εδώ το Katsochishome.gr για να προτείνει νέες φρέσκες ιδέες εφόσον διαθέτει μια τεραστία γκάμα με τραπεζομάντηλα. Πρόταση μας θα ήταν ένα αλέκιαστο τραπεζομάντηλο που θα σας γλιτώσει από τα συνεχή πλυσίματα και πραγματικά  θα σας λύσει τα χεριά με το ποσό ευκολά απομακρύνονται οι λεκέδες από αυτό. Αν θέλετε κάτι πιο μοντέρνο επιλέξτε μια τραβέρσα η ένα καρέ . Επίσης τα σουπλα είναι ιδανικά αν θέλετε ένα γρήγορο γεύμα και πρακτικά για να μην  λερωθεί  το τραπεζομάντηλο ιδίως από τα  μικρά παιδιά.
Πέρα από τη διακόσμηση του τραπέζιου το Katsochishome.gr προτείνει και την γύρω γύρω διακόσμηση του κήπου. Επιλέξτε μερικά διακοσμητικά πουφ για να χαλαρώσετε πάνω στο γρασίδι και συνδυάστε τα με αρωματικά κεριά για να δημιουργήσετε ατμόσφαιρα ειδικά όταν πέσει ο ήλιος.
Τέλος μην ξεχάσετε τα μαξιλαράκια καρέκλας για να καθίσετε αναπαυτικά και να δίνετε μια ακόμα πινελιά στο  συνολικό concept του τραπεζιού σας
Ελπίζουμε το άρθρο μας να σας έδωσε ιδέες για να διακοσμήσετε ανοιξιάτικα τα τραπέζια σας και θα χαρούμε να δούμε τις δικές σας ιδέες στο https://www.katsochishome.gr/blog


 

Ειδοποιηση διαθεσιμοτητας