loader

Newsletter Gift

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΩΝ

Πολιτική Επιστροφών
Επιστροφές-Αλλαγές Προϊόντων
Στο KatsochisHome.gr θέλουμε να είστε ικανοποιημένοι με τις αγορές σας και γιαυτό το λόγο σύμφωνα πάντα προς την κείμενη νομοθεσία αλλά και τους όρους των εταιρειών- προμηθευτών των προϊόντων που διαθέτουμε στην ιστοσελίδα μας προσπαθούμε να ακολουθούμε μια ευέλικτη πολιτική επιστροφών.
Όροι επιστροφών
Επιστροφές προϊόντων μπορούν να γίνουν δεκτές μέσα σε χρονικό διάστημα 15 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής, όπως αυτή  αποδεικνύεται από τα αντίστοιχα έγγραφα. Επίσης να συνοδεύεται από την απόδειξη Λιανικής πώλησης. Το προϊόν πρέπει να έχει αγοραστεί αποκλειστικά από το KatsochisHome. Εάν η επιστροφή δεν πραγματοποιηθεί εντός 14 εργασίμων ημερών τότε έχουμε το δικαίωμα να μην αποδεχτούμε την όποια επιστροφή για αντικατάσταση ή ακύρωση της συναλλαγής. Τονίζουμε ότι ημερομηνία αποστολής του επιστρεφόμενου προϊόντος θεωρείται αυτή που αναγράφεται από τον courier στην απόδειξη παραλαβής, για τον έλεγχο του εμπροθέσμου. Σε κάθε περίπτωση τα επιστρεφόμενα προϊόντα πρέπει να βρίσκονται στην κατάσταση που παραλήφθηκαν από τον πελάτη, πλήρη και χωρίς φθορές και η συσκευασία τους να είναι αυτή που κανονικά συνοδεύει το προϊόν και να είναι σε άριστη κατάσταση, μαζί με όλα τα έγγραφα τα οποία συνόδευαν το προϊόν (π.χ. ΔΑΤ, Απ. Λιανικής, Φορτωτική κ.ο.κ).Επισημαίνει ότι δεν μπορεί να γίνει δεκτό προϊόν το οποίο δεν βρίσκεται στην αρχική του κατάσταση. Αυτό σημαίνει ότι το προϊόν πρέπει:
α. Να μην έχει πλυθεί
β. Να μην έχει χρησιμοποιηθεί με οποιονδήποτε τρόπο
γ. Να έχει όλα τα ταμπελάκια του και
δ. να μην έχει καταστραφεί η συσκευασία του.

4.  Το ελαττωματικό προϊόν αντικαθίσταται μόνο με το ίδιο προϊόν.

5. Για λόγους υγιεινής δεν γίνονται δεκτές επιστροφές σε:
 - Χαλιά ( Σαλονιού και Κουζίνας )
- μαξιλάρια (εφόσον έχει ανοιχθεί η συσκευασία τους)
- βρεφικά είδη (εφόσον έχει ανοιχθεί η συσκευασία τους)


Α. Σε περίπτωση επιστροφής λόγω ελαττωματικού προϊόντος ή λόγω λάθους στην παραγγελία σας (αν για παράδειγμα παραλάβατε άλλο προϊόν από αυτό που παραγγείλατε) για να ολοκληρωθεί η επιστροφή του είδους και εφόσον πληρούνται οι όροι που προαναφέρθηκαν ακολουθείτε η εξής διαδικασία: Επικοινωνείτε μαζί μας τηλεφωνικώς στο 2410621372 για να διευκρινίσουμε τις λεπτομέρειες της επιστροφής. Σε περίπτωση ελαττωματικού προϊόντος είναι απαραίτητο να μας στείλετε φωτογραφία του είδους στο [email protected] ώστε να έχουμε καλύτερη εικόνα στην επικοινωνία μας μαζί σας και να επιβεβαιώσουμε με την κατασκευάστρια εταιρεία την αποδοχή της επιστροφής.Συσκευάζετε το προϊόν ώστε να είναι προστατευμένο κατά την αποστολή. Τα έξοδα της επιστροφής τα χρεώνεται η επιχείρηση μόνο σε περίπτωση δικού μας λάθους ή ελαττωματικού προϊόντος.
Σε κάθε άλλη περίπτωση τα έξοδα επιβαρύνουν το πελάτη.
Το κόστος των επιστροφών είναι 3,00€ για την Ελλάδα και 15,00€ για την Κύπρο.


Β. Σε περίπτωση που θέλετε να επιστρέψετε  το προϊόν επειδή αλλάξατε γνώμη, και εφόσον πληρούνται οι όροι που προαναφέρθηκαν έχετε φυσικά αυτή την δυνατότητα. Η διαδικασία παραμένει η ίδια ( με τους παραπάνω όρους) , δηλαδή μας καλείτε στο 2410621372, όπου θα μας ενημερώσετε ότι επιθυμείτε να επιστρέψετε την παραγγελία σας και για να διευκρινίσουμε τις λεπτομέρειες της επιστροφής.. Έπειτα μπορείτε να αποστείλετε το προϊόν συσκευασμένο  είτε με την Ελτά Κούριερ είτε με  την μεταφορική εταιρία που εσείς επιθυμείτε καθώς τα έξοδα μεταφοράς σε αυτή την περίπτωση επιβαρύνουν τον πελάτη και όχι το KatsochisHome.gr. Διευκρινίζεται ότι οι αλλαγές γίνονται πάντοτε στην τρέχουσα τιμή του προϊόντος. Σε περίπτωση που το νέο προϊόν που επιλέγετε έχει χαμηλότερη τιμή από αυτό που επιστρέφετε, δικαιούστε εκπτωτικό κουπόνι, αξίας ίσης με τη διαφορά που προκύπτει. .Συγκεκριμένα για τις παραγγελίες που αφορούν χαλιά δεν γίνονται επιστροφές.
Επιστροφή χρημάτων για την ανωτέρω περίπτωση δεν πραγματοποιείται. Όλα τα παραπάνω ισχύουν για παραγγελίες που αποστέλλονται εντός Ελλάδας και Εξωτερικού
ΑΚΥΡΩΣΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ - ΑΡΝΗΣΗ ΠΑΡΑΛΑΒΗΣ
 Είναι δυνατόν να ακυρώσετε την παραγγελία σας πριν την αποστολή του προϊόντος. Η ακύρωση είναι δυνατή με αποστολή e-mail στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected] ή με τηλεφωνική επικοινωνία στο 2410 622372 καθημερινά 09:00-17.00.
Σε περίπτωση που κάνετε παραγγελία, σας αποσταλεί και αρνηθείτε να την παραλάβετε, επιβαρύνεστε εξολοκλήρου τα μεταφορικά έξοδα τα οποία είναι 3€ για την αποστολή της παραγγελίας από εμάς πρός εσάς και 3€ για την επιστροφή της παραγγελίας από εσάς πρός εμάς. Στη συγκεκριμένη περίπτωση το εμπορικό τμήμα της εταιρείας μας θα επικοινωνήσει μαζί σας για διευκρίνιση της άρνησης παραλαβής.
Σύμφωνα με την Οδηγία 2013/11/ΕΚ, η οποία ενσωματώθηκε στην Ελλάδα με την ΚΥΑ 70330/2015, προβλέπεται πλέον και η δυνατότητα ηλεκτρονικής επίλυσης καταναλωτικών διαφορών με τη διαδικασία Εναλλακτικής Επίλυσης Διαφορών (ΕΕΔ - Alternative Dispute Resolution) στο σύνολο της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Εάν ο πελάτης έχει την ιδιότητα του καταναλωτή (δηλ. φυσικό πρόσωπο που ενεργεί εκτός επαγγελματικής ιδιότητας) και έχει οποιοδήποτε πρόβλημα με αγορά που πραγματοποίησε από την Ιστοσελίδα μας μπορεί να κινήσει την διαδικασία ΕΕΔ δια μέσου της ενιαίας πανενωσιακής πλατφόρμας για την ηλεκτρονική επίλυση διαφορών.

Πληροφοριες

Εταιρεία Πολιτική Επιστροφών Ποιοι είμαστε Όροι χρήσης Πολιτική Απορρήτου Τρόποι Αποστολής-Παράδοσης Τρόποι Παραγγελίας Τρόποι Πληρωμής

Ειδοποιηση διαθεσιμοτητας