loader

Hey you!

Christmas is all about giving !

09 Dec 2020 #home #christmas#christmasdecoration

Christmas is all about giving !
Μια φράση που ακούμε συχνά αυτές τις μέρες, καθώς η περίοδος των γιορτών είναι στενά συνδεδεμένη με την έννοια της προσφοράς δώρων στα αγαπημένα μας πρόσωπα.

Ο ενθουσιασμός του να δίνεις ένα δώρο τα Χριστούγεννα  ενισχύεται ειδικά όταν βλέπουμε την χαρά στο πρόσωπο του παραλήπτη. Οι επιλογές είναι αμέτρητες επομένως είναι αναμενόμενο οι περισσότερες αναζητήσεις στο Google αυτό τον καιρό να είναι σχετικά με ιδέες και προτάσεις για δώρα στα αγαπημένα μας άτομα.

Festive home decorations

Παράλληλα, ο εορταστικός στολισμός του σπιτιού αποτελεί μια παράδοση για όλους μας διότι αλλάζει την διάθεσή μας και διαδικασία του στολισμού είναι μια χαρούμενη ενασχόληση για όλη την οικογένεια.

Το κόκκινο χρώμα κυριαρχεί στον χώρο, η λάμψη, τα στολίδια, οι διακοσμητικές φιγούρες του Άγιου Βασίλη, των χιονάνθρωπων και των ταράνδων. Επιπλέον σημαντικό ρόλο παίζει το άρωμα των μελομακάρονων και των διάσημων Χριστουγεννιάτικων μπισκότων gingerbread που κυριαρχούν στο σπίτι αυτές τις μέρες. Ποιος θα μπορούσε να αντισταθεί στην μαγεία μιας τέτοιας ατμόσφαιρας;



Christmas inspiration

Η προσφορά δώρων μπορεί να αποτελέσει έμπνευση για να κάνει και ο παραλήπτης αυτή την πράξη ευγένειας και χαράς.

Στο Katsochis Home θα βρείτε αμέτρητες ιδέες για δώρα στους αγαπημένους σας για το σπίτι τους προσθέτοντας μια νότα χαράς και εορτασμού στο περιβάλλον τους. Από κόκκινες κουβέρτες και μαξιλάρια που θα κάνουν τον χώρο πιο  “festive” και “cozy”, μέχρι αμέτρητες ποικιλίες από τραπεζομάντηλα και πετσέτες “μεταδίδοντας” το εορταστικό πνεύμα στην κουζίνα και το μπάνιο σας.




Τέλος τα αρωματικά sticks και κεριά με βάση την κανέλα θα ολοκληρώσουν την Χριστουγεννιάτικη σας διάθεση και θα εκπλήξουν ευχάριστα τον παραλήπτη. 

Ας μην ξεχάσουμε και φέτος το αντίκτυπο που μπορεί να έχει ένα Χριστουγεννιάτικο  δώρο ομορφαίνοντας και ανανεώνοντας τον χώρο φίλων και συγγενών μας… και γιατί όχι κάνοντας και ένα δώρο στον εαυτό μας!


After all, it’s the most wonderful time of the year!


 

Ειδοποιηση διαθεσιμοτητας