loader

Hey you!

Δώρα Γάμου & Δώρα Βάφτισης

02 Jun 2022 #gifts #weddinggift #baptismgift

Δώρα Γάμου & Δώρα Βάφτισης
Γάμος & Βάφτιση!
Τι δώρο να επιλέξω για κάθε περίσταση;

Το καλοκαίρι έφτασε και μαζί του υποδεχόμαστε την πιο όμορφη εποχή οπού έχουν προγραμματιστεί γάμοι και βαφτίσεις. Είσαι σε δίλημμα και δεν μπορείς να αποφασίσεις τι δώρο να επιλέξεις;
Το katsochishome.gr  βρίσκεται διπλά σου για να σε βοηθήσει να επιλέξεις το καλύτερο δώρο με βάση το γούστο σου. Για να αναζητήσεις δώρα για την καθεμία περίσταση (Δώρο Γάμου ή Δώρο βάφτισης) ,η ομάδα katsochishome.gr χώρισε σε ξεχωριστές κατηγορίες τα δώρα ανάλογα με το εύρος τιμών που επιθυμείς.
Πάμε να τα δούμε;


Ας ξεκινήσουμε με Δώρα Γάμου:
 
  • Δώρα έως 30 ευρώ:
Για όσους επιθυμούν ένα όμορφο αλλά και οικονομικό δωράκι , όπως αρωματικά χώρου , αρωματικά κεριά και σετ πετσέτες  ωστόσο δεν έχουν πολύ χρόνο να το αναζητήσουν , μπορούν να ανατρέξουν στην κατηγορία με τα δημοφιλέστερα Δώρα Γάμου έως 30 ευρώ πατώντας εδώ.

 
  • Δώρα έως 50 ευρώ:
Για όσους επιθυμούν κάτι πιο ακριβό και μια μεγαλύτερη γκάμα λευκών ειδών  , best seller προϊόντα σπιτιού , όπως υπέρδιπλα σεντόνια, καλοκαιρινά κουβερτόρια - κουβερλί και πικέ κουβέρτες , βρίσκονται στην  κατάλληλη κατηγορία. Πατήστε εδώ για να μεταβείτε σε αυτή την κατηγορία δώρων.
 
  • Δώρα από 50 ευρώ και άνω:
Τελευταία και πιο δελεαστική κατηγορία! Εδώ θα βρείτε εντυπωσιακά Παπλώματα , βαμβακοσατέν σεντόνια ,απαλές και φιγουράτες πετσέτες και μπουρνούζια 100% βαμβακερά με άριστη απορροφητικότητα που θα λατρέψουν οι νεόνυμφοι! Φυσικά οι επιλογές σας σε αυτή την κατηγορία είναι αμέτρητες επιλέγοντας το ιδανικό δώρο γάμου για το ζευγάρι που σας τιμάει με την πρόσκληση του σε μια τόσο χαρμόσυνη στιγμή για αυτούς.

Ας δούμε και για Δώρο Βάφτισης:
 
  • Δώρα για το βρεφικό δωμάτιο:
Το βρεφικό δωμάτιο  έχει σίγουρα ανάγκη από μια ακόμη κουβέρτα αγκαλιάς, ένα σεντόνι κούνιας , ένα σεντόνι λίκνου ακόμη και βρεφική φωλιά. Αυτά κάποια από τα χρήσιμα βρεφικά προϊόντα που θα βρείτε στο katsochishome.gr που κάθε μάνουλα χρειάζεται στα πρώτα βήματα του νεογέννητου παιδιού της. Βρείτε τα εδώ.
 
  • Δώρα για το βρέφος:
Αν επιθυμείτε ένα πιο προσωπικό δωράκι για το βρέφος σας προτείνουμε σίγουρα ένα βρεφικό μπουρνούζι ή ένα σετ βρεφικές πετσέτες. Έχουν και τα δύο βαμβακερά νήματα και όμορφες παιδικές παραστάσεις που δεν αφήνουν ασυγκίνητο και τον πιο απαιτητικό γονέα! Ρίξτε μια ματιά εδώ.
 
  • Δώρα για το παιδικό δωμάτιο:
Αν θέλετε να κάνετε ένα δώρο που θα μείνει στο παιδάκι και σε πιο μεγάλη ηλικία τότε θα το βρείτε πατώντας εδώ. Βοηθήστε έτσι τους γονείς στην μετάβαση από το βρεφικό στο παιδικό δωμάτιο δίνοντας τους δώρο παιδικά σεντόνια, παιδικό κουβερλί και παιδικές κουβέρτες ή παιδικά χαλάκια που θα του χαρίσουν μια αξέχαστη εμπειρία ύπνου.

Εσύ ποιο δώρο θα επέλεγες ως πιο κατάλληλο για έναν γάμο ή βάφτιση;






 

Ειδοποιηση διαθεσιμοτητας