loader
Δωρεάν Μεταφορικά άνω των 49 ευρώ

Newsletter Gift

Δώρα για το Βαφτιστήρι!

06 Apr 2023

Δώρα για το Βαφτιστήρι!
Αν είσαι νονά/νονός ξέρεις ότι όσο πλησιάζει το Πάσχα ,το βαφτιστήρι σου ανυπομονεί να πάρει την λαμπάδα του και τα δωράκια που την συνοδεύουν!
Μόλις διαλέξεις τη λαμπάδα που θεωρείς πως ταιριάζει καλύτερα στην προσωπικότητα και στην ηλικία για το πνευματικό σου παιδί τότε θα χρειαστεί να σκεφτείς και τα δώρα που θα την συνοδεύουν και όχι μόνο για το μικρο/μικρή αλλά και για τους γονείς του.
Το παρακάτω κείμενο θα σε βοηθήσει να διαλέξεις τα ιδανικά δωράκια!
Στο ΚATSOCHISHOME.GR μπορείς να βρεις μια μεγάλη ποικιλία σε χρήσιμα δώρα για τα παιδιά που θα λατρέψουν και οι γονείς. Σε αυτό το άρθρο θα παρουσιάσουμε τι πιο ξεχωριστές επιλογές για το δικό σας ξεχωριστό βαφτιστήρι!
Παιδικά Σεντόνια:
Τα παιδικά σεντόνια είναι ένα δώρο που κάθε χρόνο κατακτάει την πρώτη θέση  στη προτίμηση του νονού ή νονάς καθώς είναι ένα δώρο χρήσιμο κα πρακτικό σε οποία ηλικία βρίσκεται το βαφτιστήρι . Μοντέρνα σχέδια και χρώματα  μπορούν να διακοσμήσουν το υπνοδωματίου του μικρού μας ηρώα και να αλλάζουν καθημερινά την διάθεση σε έναν χώρο που βρίσκεται τις περισσότερες ώρες.
Παιδικές πετσέτες:
Οι  Σετ παιδικές πετσέτες (2τμχ)  της εταιρείας Nef-Nef  μπορούν να αποτελέσουν ένα πρωτότυπο αλλά και πολύ χρήσιμο δώρο για τους μικρούς μας ήρωες κάθε φορά που χαλαρώνουν  μετα από το μπάνιο τους. Κατασκευασμένε από 100% βάμβακι τις καθιστά πολύ απορροφητικές και απαλές για την ευαίσθητη επιδερμίδα των παιδιών. Μπορείτε να συνδυάσετε με το αντίστοιχο μπουρνούζι ανάλογα με το σχέδιο που θα επιλέξετε.
Διακοσμητικά μαξιλαράκια και παιδικά χαλάκια:
Τι πιο έξυπνο και ιδιαίτερο δώρο για λίγες πινελιές ανανέωσης μέσα στο παιδικό υπνοδωμάτιο; Θέλεις να αλλάξεις την ψυχολογία του μέσα σε λίγα λεπτά και να δώσεις φως και ζωντάνια; Τα διακοσμητικά μαξιλαράκια σε σχήμα κορώνας αλλά και αστεριού είναι Χουχουλιαρικα και παιχνιδιάρικα και μπορούν να πραγματοποιήσουν αυτή την αλλαγή. Τα παιδικά χαλάκια σε διαφορά σχήματα και έντονα χρώματα θα φέρουν ένταση και λάμψη σε κάθε παιδικό χώρο.
Το KATSOCHISHOME.GR θα σας προτείνει και λύσεις για τους «μεγάλους ήρωες»  δηλαδή για τους γονείς των παιδιών  .
Τραπεζομάντηλα
Μια απλή αλλά τόσο ξεχωριστή λύση αποτελεί το «τραπεζομάντηλο» . Ένα οικονομικό δώρο σε διαφορά χρώματα και σχέδια που θα αλλάξει τον πιο ιερό χώρο μιας οικογένειας.  Γραμμικά σχέδια αλλά και μονόχρωμα αποτελούν μια αι τις πιο συνήθεις εκλογές των νονών ανάλογα με το γούστο τους. Μπορείτε να το συνδυάσετε αν θέλετε να πάρετε ένα δώρο και για τους γονείς.
Αρωματικά χώρου :
Πολλοί νονοί/εις διατάζουν να αγοράσουν ένα δώρο τόσο προσωπικό όσο αφορά το σπίτι γιαυτό τo KATSOCHISHOME.GR προτείνει ένα αρωματικό χώρου το οποίο αποτελεί μια ασφαλή επιλογή για κάθε σπίτι. Προσφέρει μια τεράστια γκάμα αρωματικών με διάφορε νότες και μυρωδιές που καλύπτει ακόμα και τα πιο απαιτητικά γούστα!
Ελπίζουμε να σε βοηθήσαμε νονέ/νονά για το δώρο που θα πάρεις στο βαφτιστήρι σου και να περάσεις ένα χαρούμενο Πάσχα γεμάτο γέλια και αγάπη!

 

Ειδοποιηση διαθεσιμοτητας