loader

Hey you!

Έτοιμοι για Παραλία;

08 Jun 2022

Έτοιμοι για Παραλία;
H επιλογή της πετσέτας για την παραλία δεν είναι εύκολη υπόθεση. Θέλουμε να είναι απαλή, αφράτη, πολύ ανθεκτική για να αντέξει την έκθεση στον ήλιο, στο αλάτι και στο αντιηλιακό, να στεγνώνει εύκολα και βέβαια, να ταιριάζει με το προσωπικό μας στιλ. 


Υπάρχουν πάρα πολλές επιλογές που ξεκινούν από το σχήμα, όπως αν προτιμάτε τις μοδάτες λεπτές πετσέτες με μικροϊνες ή τις κλασικές παραλληλόγραμμές βαμβακερές πετσέτες. Έπειτα ο τύπος της πετσέτας, όπως για παράδειγμα οι πετσέτες-παρεό που έχουν διπλή χρήση, στεγνώνουν πολύ εύκολα και είναι εξαιρετικά κομψές ή οι πολύ απορροφητικές και μαλακές πετσέτες από velour cotton. 

Φυσικά, πολύ σημαντικό είναι το σχέδιο. Η πετσέτα παραλίας θα αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι των διακοπών σας και θα σας συνοδεύσει σε όλες τις καλοκαιρινές σας αποδράσεις, οπότε χρειάζεται να επιλέξετε προσεκτικά το χρώμα που σας ταιριάζει, αλλά και το στιλ.


 Όπως για παράδειγμα αν προτιμάτε μια μονόχρωμη πετσέτα θαλάσσης με ανάγλυφο σχέδιο ή μια με μπορντούρα με ένα χαρούμενο pattern. Ίσως να προτιμάτε να έχει κρόσσια για ένα boho chic look ή ένα πιο κλασικό γεωμετρικό μοτίβο.


Δείτε τη νέα μας συλλογή εδώ με πετσέτες επώνυμων brands και σίγουρα θα βρείτε αυτή την πετσέτα που σας ταιριάζει.

 

Ειδοποιηση διαθεσιμοτητας