loader

Hey you!

Για Boho σαλόνια που προκαλούν θαυμασμό!

06 Jun 2022

Για Boho σαλόνια που προκαλούν θαυμασμό!

Πολλοί είναι αυτοί που λατρεύουν το boho αλλά δεν ξέρουν τι πρέπει να κάνουν για να το εντάξουν στη διακόσμηση του σπιτιού τους.

Θα σας αναλύσουμε κάποια tips με τα οποία θα αποκτήσετε με γρήγορες και οικονομικές αλλαγές το επιθυμητό boho στυλ.


 1.Γήινες αποχρώσεις 
Είναι πολύ εύκολο να φέρετε το boho στιλ και την μίνιμαλ Σκανδιναβική διακόσμηση στο καθιστικό σας. Απλά προσθέστε γήινες αποχρώσεις στα ριχτάρια του καναπέ σας και για ακόμη καλύτερο αποτέλεσμα προσθέστε φυτά εσωτερικού χώρου και λουλούδια στο σαλόνι σας μέσα σε διακοσμητικά ψάθινα καλάθια.


2.Βοho πινελιές
Για να προσδώσετε σε ένα δωμάτιο boho n chic design επιλέξτε ψάθινους τάπητες με ή χωρίς μοτίβα , στο ουδέτερο καφέ ψάθινο χρώμα ή με κάποια χρωματική εναλλαγή που να το ζωντανεύει.


3.Mix and Match
Το boho στιλ είναι αρκετά σύνθετο και «φασαριόζικο». Μη φοβηθείτε να αναμείξετε αντικείμενα και έπιπλα φαινομενικά αντίθετα, όπως για παράδειγμα μια με μοντέρνα βάζα, με πολύχρωμα μαξιλάρια σε διάφορες διαστάσεις και πρωτότυπα διακοσμητικά χώρου ώστε να επιτύχετε το αποτέλεσμα που θέλετε.


4.Ολα έχουν να κάνουν με την υφή
Απαλά ριχτάρια, χαλιά με κρόσια, ξύλινα έπιπλα και διακοσμητικά από bamboo, πολλά μαξιλάρια σε καναπέδες και μαξιλάρες στο πάτωμα , Vintage αντικείμενα Το boho χαρακτηρίζεται από διαφορετική υφή σε κάθε επιφάνεια. Αφήστε την φαντασία σας ελεύθερη.


 



 

Ειδοποιηση διαθεσιμοτητας