loader

Hey you!

Home Trends: Το απόλυτο φθινοπωρινό σπίτι

05 Aug 2020

Home Trends: Το απόλυτο φθινοπωρινό σπίτι
Τους τελευταίους μήνες αγαπήσαμε το σπίτι μας ακόμη περισσότερο, περάσαμε αρκετό χρόνο σε αυτό μεταφέροντας εκεί μέρος της καθημερινότητας μας. Αλλάζοντας εποχή το φθινόπωρο μας γεμίζει με όρεξη για ανανέωση του χώρου μας για να τον απολαύσουμε ακόμη περισσότερο!

Ξεκινώντας από το υπνοδωμάτιο φέτος υπάρχει η τάση του «Comfy and Cosy», δηλαδή του πιο χαλαρού και ελεύθερουστυλ στους εσωτερικούς χώρους που εκπέμπουν άνεση και ηρεμία. Κυρίαρχες αποχρώσεις στις παλέτες των σχεδιαστών τα earthy tones («γήινα χρώματα») από το κεραμιδί μέχρι το βαθύ μπορντό. Το σπασμένο χειμερινό λευκό είναι επίσης ένα χρώμα που συνδυάζεται πολύ εύκολα με τις χειμερινές μαύρες-γκρί αποχρώσεις! Βασιλιάς όλων όμως αναδείχθηκε το Forest Green (!) , το πράσινο σε όλες τις αποχρώσεις του όπως για παράδειγμα το έντονο κυπαρίσσι που δίνει μια luxury αίσθηση στον χώρο!

Nα θυμάστε πως ένα σπίτι διακοσμημένο με γήινα χρώματα φαίνεται πιο ζεστό το χειμώνα και πιο φωτεινό το καλοκαίρι. Μην φοβάστε πως ένας τέτοιος χώρος μπορεί να δείξει βαρετός. Με λίγη προσοχή στις λεπτομέρειες μπορείτε να κάνετε θαύματα!

Προχωρώντας στον χώρο του living roomΓια να κάνετε ακόμα πιο ζεστό τον χώρο σας προσθέστε χρώμα! Βάλτε μπορντό που ισορροπεί όμορφα με τα γκρι τα μαύρα και τα λευκά και χαρίζει την αίσθηση της ζεστασιάς. Διαλέξτε μαξιλάρια σε διάφορα σχέδια και χρώματα και συνδυάστε τα με ριχτάρια για ένα στυλιστικά ενδιαφέρον καθιστικό!
Πολύ έξυπνο tip είναι η τοποθέτηση χαλιών τόσο σε χώρους living όσο και στην κρεβατοκάμαρα σας, διότι δίνουν την αίσθηση ότι μεγαλώνουν τον χώρο σας και τον κάνουν πιο γεμάτο και ζεστό. Boho,με γραμμικά μοτίβα ή με κρόσια έχετε να επιλέξετε ανάμεσα σε μια μεγάλη ποικιλία από trends με βάση το στυλ που θέλετε να δώσετε στον χώρο σας!
Τολμήστε να δημιουργήσετε νέες γωνίες με πουφ και καλάθια. Μια πολύ ωραία ιδέα είναι να πάρετε ένα ψάθινο καλάθι και να το βάλετε δίπλα στον καναπέ σας. Μέσα σε αυτό τοποθετήστε λεπτές κουβέρτες για εσάς και τους καλεσμένους σας έτσι ώστε όλοι να νιώθουν σαν στο σπίτι τους. Για να δώσετε μια πινελιά décor τοποθετείστε στα καλάθια περιοδικά ή βιβλία ακόμη και διακοσμητικά φυτά εσωτερικού χώρου!

Σαν τελική πινελιά επιλέξτε ένα αρωματικό κερί για να έχετε μια ολοκληρωμένη ατμόσφαιρα στο καθιστικό σας.


Ένας χώρος που δεν πρέπει να αμελούμε είναι το μπάνιο ! Οι τάσεις θέλουν το μπάνιο με λεπτομέρειες boho and chic! Πετσέτες με κροσάκια δαντέλες και ανάγλυφα υφάσματα αναδεικνύουν μια πιο ρομαντική και ενδιαφέρουσα προοπτική του bathroom style! Μην διστάσετε να προσθέσετε όμορφα καλαθάκια με λαβέτες, δηλαδή μικρές απορροφητικές πετσετούλες που είναι πολύ χρηστικές και δίνουν το προσωπικό σου στυλ στον χώρο. Ιδανικές αποδεικνύονται επίσης για τους φιλοξενούμενους μας ,καθώς δίνουν την αίσθηση της υγιεινής και της κομψότητας.

Οι επιλογές είναι πολλές και εμείς κοντά σας για να σας προτείνουμε το καλύτερο για τον δικό σας μοναδικό χώρο!
 

Ειδοποιηση διαθεσιμοτητας