loader

Hey you!

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΤΗ ΛΙΣΤΑ #FALLSEASON

01 Nov 2023

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΤΗ ΛΙΣΤΑ #FALLSEASON
Φθινόπωρο, αλλαγή εποχής , μεταβατική περίοδος για τον χειμώνα. Η λέξη φθινόπωρο είναι συνώνυμη με τα νέα ξεκινήματα. Παρόλο που είναι παρεξηγημένο λόγω του ότι είναι τέλος εποχής για το καλοκαίρι είναι μια από τις αγαπημένες περιόδους για την ομάδα του Katsochishome και θα σας το αιτιολογήσουμε!
Το Φθινόπωρο είναι ξεκάθαρα η εποχή του σπιτιού! Η εποχή που αρχίζει το χουχούλιασμα στον καναπέ , η εποχή που αλλάζουμε  την διακόσμηση  ολόκληρου του σπιτιού και το ντύνουμε στα ζεστά.
Kανείς όμως δεν θέλει να επιστρέφει κάθε χρόνο στην ίδια διακόσμηση γιαυτό και εμείς εδώ στο Katsochishome βρήκαμε προϊόντα που σας προτείνουμε ανεπιφύλακτα ώστε να αλλάξει όλη η διακόσμηση του σπιτιού σας και φυσικά η διάθεση σας!


Μοναδική εμπειρία ύπνου!
Η ομάδα Katsochishome για να σας εξασφαλίσει μια αξέχαστη εμπειρία ύπνου σας προτείνει να ξεκινήσετε με την αγορά ενός νέου μαξιλαριού και αν ακόμα  δεν γνωρίζετε πως να επιλέξετε ένα καινούργιο , μην ανησυχείτε καθόλου, καθώς θα συμβουλευτείτε το προηγούμενο μας άρθρο που είναι αφιερωμένο σε αυτό. Φυσικά για την άμεση βοήθεια θα ρωτήσετε κάποιον συνάδερφο μας στα καταστήματα ή το κέντρο εξυπηρέτησης πελάτων και θα σας καθοδηγήσουν με σαφήνεια ώστε να κάνετε την κατάλληλη επιλογή.
Μετά την επιλογή κατάλληλου μαξιλαριού , πρέπει να φροντίσουμε να μην κρυώσετε το βράδυ λόγω των μεταβατικών αλλαγών στην θερμοκρασία .
Λοιπόν, υπάρχουν δυο κατηγορίες ανθρώπων που πρέπει να λάβουμε υπόψιν μας, αυτούς που δεν κρυώνουν πολύ οπότε θα τους προτείναμε Χουχουλιαρικα fleece κουβερτάκια  ή βελουτέ κουβέρτες για να υπάρχει μια ισορροπία θερμοκρασίας και αυτούς που κρυώνουν πολύ και θα τους προτείναμε να βαρεία κουβερτοπαπλώματα μας που δεν μπορείς να αποχωριστείς το πρωί.
Χουχούλιασμα στον καναπέ

Χουχούλιασμα στον καναπέ με τις φανταστικές κουβέρτες καναπέ , μια τεράστια συλλογή από αυτές θα βρείτε στο Katsochishome.

Ζεστάνετέ το χώρο σας

Το βασικό στοιχείο που χρειάζεται κάθε σπίτι τώρα που πέφτουν οι θερμοκρασίες είναι το χαλί. Εκτός από την θερμομόνωση που παρέχουν καθώς δεν αφήνουν την διαφύγει θερμότητας , οι χειμερινές υφές των χαλιών χαρίζουμε μια απίστευτη αίσθηση ζεστασιάς στον χώρο.
Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να διαλέξετε το χρώμα , το σχέδιο και την ποιότητα  που σας ταιριάζει  στο  δικό σας χώρο για να υλοποιήσετε το πιο ιδανικό φθινοπωρινό mood!
 

Ειδοποιηση διαθεσιμοτητας