loader

Hey you!

ΨΑΘΙΝΗ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ

06 Jun 2023

ΨΑΘΙΝΗ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ

Η πιο must διακόσμηση της σημερινής εποχής είναι ότι έχει να κάνει με την ψάθα ή με όλες τις ποιότητες που τη θυμίζουν (ξύλο , bamboo) καθώς κάνουν το χώρο πιο χαλαρό εναρμονίζοντας τον με την φύση.
Επίσης μας φέρνουν στο νου μια πιο καλοκαιρινή αίσθηση με τις ψάθες που στρώνουμε στην άμμο , τα beach bar διακοσμημένα με bamboo και ψάθινα φωτιστικά και γενικότερα μια ατμόσφαιρα ξεγνοιασιάς.
Αν αγαπάτε το καλοκαίρι και την χαλαρή διακόσμηση θα σας προτείνουμε τις πιο όμορφες ιδέες για να προσθέσετε στο καλάθι σας!!

Ψάθινο χαλί



Τα ψάθινα χαλιά πλέον έχουν «υιοθετηθεί» σε όλους τους επαγγελματικούς-προσωπικούς χώρους. Από ξενοδοχεία, μαγαζιά εστίασης μέχρι μαγαζιά ένδυσης θα συναντήσετε τα χαλιά ψάθα, οπότε γιατί να λείπει από το δικό σας σπίτι;
Μια πρόταση από την ομάδα Katsochishome είναι η επιλογή ενός παραλληλόγραμμου χαλιού στο χώρο του σαλονιού που είναι ο πιο κεντρικός και μικρά οβάλ χαλάκια ως διακοσμητικά στοιχεία. Όσο αναφορά τον χώρο της κουζίνας , μια ωραία λύση είναι το χαλι-διαδρομος  σε ψάθα για να είναι πρακτικό και μοντέρνο. Από την άλλη, στο υπνοδωμάτιο θα επιλέγαμε  να διακοσμήσουμε μια γωνιά με ένα στρογγυλό ψάθινο χαλί για να αλλάξει τελείως την αισθητική τι χώρου.

Διακοσμητικά καλάθια



Τα διακοσμητικά ψάθινα καλάθια θα πρέπει να υπάρχουν σε κάθε σπίτι καθώς μπορούν να χρησιμοποιηθούν με πολλούς τριπλούς . Για παράδειγμα, μπορείτε να το έχετε στο σαλόνι ως αποθηκευτικό χώρο για διαφορά πράγματα σας, στο μπάνιο σας για να βάλετε τα καλλυντικά και τι κρέμες αλλά μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως γλάστρα ή καπό για να διακοσμήσετε το χώρο σας. Θα τα βρείτε στο Katsochishome σε διαφορά μεγέθη και χρώματα για να εναρμονιστούν με τον χώρο οπού θέλετε να τα τοποθετήσετε.

Πουφ
 
Προσθέστε στο σαλόνι σας ένα ή δυο μικρά ψάθινα πουφ για να ολοκληρώσετε το ανέμελο στυλ που κάναμε λόγο παραπάνω αλλά και να προσθέσετε περισσότερες θέσεις στο σαλόνι σας. Τι πιο καλοκαιρινό από το να κάθεστε σε ένα ψάθινο πουφ και να ακουμπάτε ένα ψάθινο χαλάκι ;
Φυσικά μπορείτε να στολίσετε και τον εξωτερικό σας χώρο με  τα ψάθινα πουφ για να χαλαρώνετε τους ζεστούς μήνες στην αυλή σας.

Ψάθινα διακοσμητικά

Εκτός από τα βασικά ψάθινα στοιχεία που αναφέραμε , μπορείτε να προσθέσετε μικρές πινελιές με ψάθινα διακοσμητικά στοιχεία στον χώρο σας όπως το διακοσμητικά κρεμαστά τοίχου μαρκάραμε σε διαφορά σχέδια και χρώματα που θα μπορείτε να στολίσετε τον τοίχο οποιουδήποτε δωμάτιου σας. Όσο αναφορά την κουζίνα ο διακοσμητικός δίσκος και η βάση για ζεστά σκευή θα δώσουν μια ανανέωση στο χώρο της δημιουργίας.
Βάζα
    

Τέλος , ως ένα εξτρά tip  για να ολοκληρώσετε την διακόσμηση σας είναι τα ιδιαίτερα βάζα για να ενισχύσου την αισθητική της φύσης που θέλουμε να πέτυχουμε.
Στο Katsochishome έχουμε λατρέψει αυτά τα υλικά για την διακόσμηση του κάθε δωμάτιου και θα χαρούμε να δούμε ότι την εφαρμόζετε στο δικό σας προσωπικό χώρο. Στείλτε μας φωτογραφικό υλικό στο katsochishomeblog.gr







 

Ειδοποιηση διαθεσιμοτητας