loader
Δωρεάν Μεταφορικά άνω των 49 ευρώ

Newsletter Gift

Πως να έχεις ΄ένα ζεστό ύπνο

28 Oct 2020

Πως να έχεις ΄ένα ζεστό ύπνο

Η επιλογή ενός παπλώματος, ενώ φαντάζει εύκολη απόφαση που γίνεται με βάση των προσωπικών γούστων ,αποτελεί για πολλούς κάτι δύσκολο. Η εκλογή του ιδανικού παπλώματος έχει να κάνει τόσο με το εξωτερικό ύφασμα και όσο και με την εσωτερική γέμιση.

 Όσον αναφορά την γέμιση που μπορεί να αποτελείται ένα πάπλωμα είναι είτε από φυσικό γέμισμα ή από γέμισμα με ίνες. Το φυσικό γέμισμα αποτελείται από φτερά και πούπουλα ή και από άλλα φυσικά υλικά όπως μετάξι και μαλλί, σε αντίθεση με το γέμισμα με ίνες που είναι συνθετικό γέμισμα που αποτελείται από ίνες πολυεστέρα. Το συνθετικό γέμισμα δημιουργήθηκε για να χρησιμοποιείται και να έχει παρόμοιες ιδιότητες με το φυσικό αλλά να διατίθεται σε χαμηλότερες τιμές .Επίσης μια σημαντική διαφορά είναι ότι το πάπλωμα με το συνθετικό γέμισμα είναι πιο ογκώδες από το φυσικό.

Ένα  Tip  για τους αγαπημένους μας πελάτες είναι ότι αν έχουν αλλεργία στο πούπουλο , τότε μάλλινο πάπλωμα θα ήταν η κατάλληλη επιλογή για αυτούς και όσο αφορά την ζεστασιά αλλά  και την αλλεργία γιατί είναι αντι-αλλεργικό.
Από την άλλη η εξωτερική επένδυση εξαρτάται από ποιον τύπο εξωτερικής επένδυσης προτιμάτε, δηλαδή να είναι με μικρό ή με μεγάλο πάχος η επένδυση.


Στο κατάστημα μας διαθέτουμε όλες τις παραπάνω ποικιλίες για να καλύψουμε όλα τα γούστα ακόμη και των πιο απαιτητικών!





 

Ειδοποιηση διαθεσιμοτητας