loader

Hey you!

Τα must χρώματα για την ανανέωση του σπιτιού σας!

02 Jun 2022 #homedecoration #homesweethome #interior

 Τα must χρώματα για την ανανέωση του σπιτιού σας!
Αναρωτιέστε ποια είναι τα  must χρώματα αυτής της σεζόν;

Η ομάδα του katsochishome.gr είναι εδώ για να σας βοηθήσει να επιλέξετε τα κατάλληλα χρώματα και σχέδια για να ανανεώσετε όποιον χώρο του σπιτιού σας επιθυμείτε!
Η ώχρα και το κοραλλί κυριαρχούν αυτή την σεζόν στο interior home decoration! Αυτά τα δυο έντονα αλλά και φανταχτερά χρώματα ήρθαν να δώσουν μια ζωηρή νότα στο χώρο που ξεκουραζόμαστε και ηρεμούμε.


Το κοραλλί χρώμα είναι ένα  άκρως καλοκαιρινό χρώμα που μόνο στο άκουσμα του μας ταξιδεύει σε καλοκαιρινούς προορισμούς αφήνοντας μια αίσθηση  απόδρασης, απολυτής χαλάρωσης και ξεγνοιασιάς, για αυτό και δικαίως αποτελεί και μια από τις αγαπημένες αποχρώσεις για τη διακόσμηση του υπνοδωματίου ,του σαλονιού και της κουζίνας τους καλοκαιρινούς μήνες. Το βρίσκουμε σε πολλά patterns σε τραπεζομάντηλα , σε ριχτάρια και σε κλινοσκεπάσματα.

 Από την άλλη μεριά η ώχρα είναι ένα αναδυόμενο χρώμα που βγήκε το τελευταίο χρόνο στο προσκήνιο εντυπωσιάζοντας το home design και προσφέροντας μια νότα αλλαγής και ανανέωσης στο σπίτι. Αποτελεί ένα χρώμα που φέρνει την άνοιξη στον χώρο που θα ξυπνάτε και ζείτε καθημερινά.

Μη φοβάστε τους τολμηρούς συνδυασμούς! Συνδυάστε τα δύο αυτά χρώματα αλλά μαζί με τα καταλληλά αξεσουάρ και διακοσμητικά χώρου για ένα πραγματικά  εντυπωσιακό αποτέλεσμα!

Ακόμα να το δοκιμάσεις;

Για περισσότερες πληροφορίες πλοηγηθείτε στην σελίδα μας!


Color Home Living Mood is ON!
 

Ειδοποιηση διαθεσιμοτητας