loader

Hey you!

Τι είναι το Ανώστρωμα;

02 Mar 2022 #home #bedroom #bed

Τι είναι το Ανώστρωμα;

Τι είναι το ανώστρωμα και γιατί να το χρησιμοποιήσω;


Το ανώστρωμα ουσιαστικά είναι ένα παχύ (περίπου 5 cm) «στρώμα» που τοποθετείται πάνω από το κανονικό σας στρώμα με σκοπό να προσφέρει μια επιπλέον άνεση  με μια πιο απαλή και αφράτη  αίσθηση κατά την διάρκεια του ύπνου . Το ανώστρωμα δεν αντικαθιστά το στρώμα αλλά το συμπληρώνει. Επίσης πρέπει να προσέξουμε την διαφορά του ανωστρώματος με αυτή του επιστρώματος το οποίο είναι ένα λεπτότερο και εύκαμπτο προστατευτικό στρώματος. Το επίστρωμα τοποθετείται ανάμεσα στο στρώμα (ή το ανώστρωμα) και το σεντόνι, κυρίως για λόγους υγιεινής και προστασίας του στρώματος.


Το ανώστρωμα μπορεί να μας σώσει !

Υπάρχουν περιπτώσεις ανθρώπων που καταλάθος αγόρασαν ακατάλληλο στρώμα ή ενδεχομένως στην πορεία του χρόνου μειώθηκε ή αυξήθηκε το βάρος τους με αποτέλεσμα ο ύπνος τους να μην είναι τόσο ποιοτικός όσο πρώτα. Σε αυτές τις περιπτώσεις ένα ανώστρωμα θα διορθώσει την κατάσταση αφού θα λειτουργήσει αντισταθμιστικά. Έτσι το κατάλληλο ανώστρωμα θα μετατρέψει το στρώμα σας  σαν «καινούργιο».


Διαθέτετε ήδη ένα καλό στρώμα; Ώρα να κάνετε ένα δώρο στον εαυτό σας και στο στρώμα σας.

Ακόμα και αν διαθέτετε ένα καλό στρώμα θα ήταν καλή  και έξυπνη ιδέα να συνδυαστεί με ένα καλό ανώστρωμα για να βελτιώσει την ποιότητα του ύπνου σας. Τα οφέλη του ανωστρώματος είναι αρκετά και συνήθως άγνωστα για τον καταναλωτή.

  • Υποστηρίζει τα σημεία πίεσης του σώματός σας, καλύπτει το στρώμα και βελτιώνει την ποιότητα του ύπνου σας
  • Παρατείνει τη διάρκεια ζωής του στρώματος για πολλά χρόνια καθώς απορροφά τους κραδασμούς και τις πιέσεις που ασκούνται πάνω του και το προστατεύει από την υγρασία του σώματος.
  • Βοηθάει στην καλύτερη κυκλοφορία του αίματος καθώς προσφέρει μεγαλύτερη ελαστικότητα σε σχέση με αυτή μόνο του στρώματος. 
  • Συμβάλλει στη σωστή υγιεινή του στρώματος καθώς πλένεται πιο εύκολα από το στρώμα.


Μειονεκτήματα υπάρχουν για αυτή την επιλογή

Δεν υπάρχει κανένα απολύτως μειονέκτημα σχετικά με αυτή την επιλογή. Ακόμα και στο ερώτημα , αν το σεντόνι δεν καλύπτει όλη την επιφάνεια του στρώματος  γύρω , υπάρχει απάντηση. Πλέον στην αγορά πωλούνται σεντόνια με μεγαλύτερες διαστάσεις που να εφαρμόζουν ακριβώς σε στρώματα με ανώστρωμα. Όποτε δεν υπάρχει κανένα εμπόδιο για να καταλήξεις στην αγορά ενός ανωστρώματος που θα βελτιώσει την γενικότερη εμπειρία ενός ύπνου στο μέγιστο.

Ποιο ανώστρωμα να επιλέξω;

Η επιλογή του ανωστρώματος είναι αμιγώς προσωπικό θέμα. Προτιμάτε το στρώμα σας να είναι σκληρό ή μαλακό; Σας αρέσει να είναι δροσερά ή θερμά όταν κοιμάστε; Ποιο μέγεθος ταιριάζει το κρεβάτι σας; Αφιερώστε λίγο χρόνο για να απαντήσετε σε αυτά τα ερωτήματα και λίγο χρόνο για να δοκιμάσετε την αίσθηση που έχει κάθε ανώστρωμα όταν ξαπλώνετε σε αυτό.
 

Για περισσότερες πληροφορίες απευθυνθείτε σε εμάς : [email protected] είτε επισκεφτείτε μας στο φυσικό μας κατάστημα στην Λάρισα για να δείτε και όλη την ποικιλία λευκών ειδών.

Ειδοποιηση διαθεσιμοτητας